SCIO egészség mindenek felett:

Mindannyian, akik a 21. század polgárai vagyunk, joggal nevezhetjük szerencsésnek magunkat, hiszen a reneszánszhoz hasonlóan egy olyan korban élünk, mely alapjaiban változtatja meg a világot. Az élet felgyorsult, és minden területe szinte utolérhetetlen léptekkel fejlődik!

Sorban dőlnek meg a korábban szilárdnak hitt teóriák és gyakorlatok, helyettük új találmányok rengetik meg a világot. Mindez különösen igaz az egészség- és szépségiparra, hiszen a nagyvárosok lakóinak modern életvitele új feladatok elé állítja a tudomány ezen ágait is.

Mi is változott az egészség téren?

Ha feszültségektől és határidőktől terhes az életünk. Ha fáradékonyak vagyunk, úgy érezzük, szervezetünk sokszor nem tud lépést tartani szellemi és fizikai aktivitásunkkal. Ha a stressznek már fizikai tünetei is vannak. Ez vezetett oda, hogy a magát kultúrának nevező társadalom egyre nagyobb hányada szenved különféle krónikus degeneratív betegségekben.
Érdemes komolyan venni ezeket a jelzéseket.

Na de mit tehet a SCIO az egészségünk érdekében?

A hagyományos orvoslás és szépségápolás szintetikus módszerekkel dolgozik, és legtöbb esetben csupán a tünetekkel kezeli, de nem fedi fel szervezetünk zavarainak belső okait. Ellenben a SCIO rendszer egy bizonyítottan hatásos, újgenerációs módszer, melynek előnye a természetesség. Ez a legfinomabb módszer, melynek előnye a természetesség. Ez a legfinomabb technika, mely a probléma okát már az alapoknál, a szervezet sejtjeiben kezeli úgy, hogy feloldja azokat a blokkokat, melyek gátolják a szervezet természetes áramlatait.
A SCIO készülék lényege, hogy kémiai helyett fizikai alapon fejti ki jótékony hatását. Az agyunk, a szívünk, a sejtjeink fizikai energiával, azaz elektromossággal működnek. Ha szervezetünkben zavar lép fel, a test elektromos aktivitása eltér a normálistól, az optimálistól.

SCIO az egészségünk érdekében?

A SCIO rendszer feltérképezi a stressz, a helytelen életmód, a túlterheltség, vagy betegség által a megviselt szervezet szöveteinek elektromos mintázatát, és ahol ez eltér a normálistól, ott elektromos impulzusokkal próbálja helyreállítja az egészséges működést. Egy globális, három évig tartó, több orvos, természetgyógyász és rengeteg kliens bevonásával történt kutatás is bebizonyította, hogy kezelések jótékony hatással vannak a szervezetre. Az orvosok és természetgyógyászok a világ sok országában érnek el a SCIO gépekkel kimagasló eredményeket, a legkomolyabb betegségeknél is a stressz csökkentés és energiáramlás helyes mederbe terelésével.

SCIO egészségünk megörzése esetében is fontos pont

Ezen kívül a SCIO -nak fontos szerepe van a megelőzésben, pl.: sportolóknál csökkenti a várható sérülések számát és súlyosságát, vagy a meglévő sérülés rehabilitációs idejét is csökkenthetjük vele.
Számos híres sportoló használja, ill. használta a SCIO rendszert és használa a mai napig.

SCIO vásárlás árak: Klikk ide

SCIO gyártó hivatalos oldal (angol): Klikk ide

Keressetek bizalommal

Császi András

+36305546908