+36305546908

SCIO Eductor Mandelay Q9 világkonferencia összefoglaló 

Csatlakozzon hozzánk egy különleges eseményre, ahol a 2023-as Athéni Biofeedback Konferencia összes előadását áttekintjük és megvitatjuk.

Ez a szeminárium egy teljes napos, interaktív programot kínál, amely 9 órától 16 óráig tart, beleértve a kérdések és válaszok lehetőségét is.

Mi várható a SCIO, Eductor, Mandelay Q9 konferencia összefoglaló napon?

  1. Átfogó Áttekintés: Mindhárom nap előadásait részletesen áttekintjük, lehetőséget adva a résztvevőknek, hogy mélyrehatóan megismerjék a konferencián tárgyalt témákat.
  2. Interaktív Beszélgetések: Szakértőink vezetésével részletes diszkussziókra és eszmecserére kerül sor az előadások legfontosabb elemeiről.
  3. Kérdés-Válasz Szekciók: Minden résztvevőnek lehetősége nyílik kérdéseket feltenni, így közvetlenül kapcsolódva az előadásokhoz és azok tartalmához.

Ez a SCIO, Eductor, Mandelay Q9 szeminárium tökéletes lehetőség azok számára, akik szeretnék mélyebben megérteni a biofeedback világát, és tovább fejleszteni szakmai tudásukat ezen a területen.Ne maradj le erről az egyedülálló tanulási és kapcsolódási lehetőségről.

SCIO szemináriummal kapcsolatban vagy oktatással kapcsolatban látogassatok el a www.csasziandras.hu oldalra. 

Részletek 2024.01.01 el lesznek publikálva a SCIO, Eductor, Mandelay Q9 összefogaló szemináriummal kapcsolatban.

 

Köszönöm

András