+36305546908

Harmonizáció menet

SCIO, Eductor, Mandelay Q9 biofeedback készülékekkel történő harmonizáció menete

SCIO harmonizáció menete:

Első lépésként az adott személlyel telefonos időpont egyeztetés alapján találkozás. Amely egy beszélgetéssel kezdődik, ami már a harmonizáció része. A beszélgetés közben a csuklókra és a bokákra speciális elektródákat helyezünk, ezen felül a homlokra is kerül egy. Ezek fogják biztosítani a rendszer és a test közötti összeköttetést. Ezek után megkezdjük a méréseket, mely közben az adott személy nem érez semmi különöset. Ritka esetben enyhe bizsergető érzést. Miután a stressz tesztelés megtörtént az adatok kiértékelés közben különböző Biofeedback harmonizálás történik. Az összes adat kiértékelése megtörténte után következik a személyre szabott táplálék kiegészítő ajánláse, ezzel lehet a harmonizáció hatásosságának növelése mivel csak tökéletes kiegészítő ajánlása történik. Ilyenkor célszerű az összes fogyasztott terméket elhozni a mérendő személynek, hogy saját maga is megbizonyosodhasson a termékek hatásosságáról. Mindezek után levesszük az elektródákat és készen is vagyunk.

SCIO harmonizáció és stressz tesztelés:

A tesztelés folyamán 11.000 anyag mintáját teszteli a rendszer így allergének, baktériumok, vírusok, gombák, ásványi anyagok, vitaminok, stb. és így egy komplett képet kaphatunk a szervezetben zajló stressz folyamatokról. És remélhetőleg enyhítő illetve végleges megoldást és választ kaphatunk problémáinkra.
Partnerünknél az állapotfelmérés és kezelés díja 10.000 Ft / alkalom, a dohányzás leszoktatás 6.000 Ft / alkalom. Bejelentkezés: +36303934631

 

Bővebben a SCIO, Eductor, Mandelay Q9 készülékről.