+36305546908

Készülékek

SCIO, Eductor, Mandelay Q9 biofeedback készülékekről bővebben

Leírás a SCIO Eductor Mandelay Q9 készülékről

Gyógyítás a 21. században

A SCIO és Eductor, Mandelay Q9 rendszer professzionális felhasználók számára

A SCIO, Eductor, Mandelay Q9 rendszer befektetés a jövbe:

A SCIO vagy EDUCTOR, Mandelay Q9 rendszer 19 csatornán keresztül méri a páciens testének bioenergetikai adatait, majd ezeket az adatokat szétválogatja, és fontossági sorrendbe állítja. A több csatornán folyó mérést 12 elektróda segíti. Ezzel a módszerrel pontos és precíz képet kapunk a kliens teljes egészségi állapotáról. Így a terapeuta a véleményezés és a harmonizálás során egyáltalán nem befolyásolja a kliens energetikai rendszerét. A SCIO EDUCTOR Mandelay Q9 rendszer többek közt autó- meridián terápiával, scalar azaz csakra terápiával, Rife terápiával, autó -trivektor, szín, zene, biorezonancia, gerinc, zap,  és fog terápiával dolgozik.

Kézfogás a géppel ( „Claps – Effekt”)

A SCIO EDUCTOR Mandelay Q9 rendszer kibernetikai visszajelző összeköttetést képez a pácienssel. Úgy működik, mintha a beteg üdvözlésképpen „kezet fogna” a számítógéppel, amely aztán a kliens számára automatikusan kikeresi és kivitelezi a személyre szabott harmonizálást – és mindezt a terapeuta tudatalatti befolyásának kiiktatásával.

Állandó visszajelzés

Semmilyen másik terápiához nem hasonlítható módon a SCIO EDUCTOR Mandelay Q9 rendszer a klienst a harmonizálás teljes időtartalma alatt montírozza. Ez  garantálja minden teszt és kezelés egyediségét, személyre szabottságát.

Alkalmazkodás a kliens egyedi igényeihez

A SCIO EDUCTOR Mandelay Q9 rendszer a harmonizálás erősségét, a különböző frekvenciákat automatikusan a kliens igényeihez igazítja. A Xrroid folyamat, mely biológiai reakciósebességgel történő tesztelést jelent, továbbá lehetővé teszi, hogy a kezelő néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját tesztelje a kliensen.

A teszt végén a gép ábrázolja a kliens különböző tesztanyagokra (kórokozók, gyógyszerek, allergének, stb.) való reakcióját színelosztással, számmal jelzett értékskálán jeleníti meg. A SCIO EDUCTOR Mandelay Q9 az egyetlen ezköz a világon, amely több mint 50 különböző bioenergetikai – elemző és harmonizáló eljárást egyesít magába.

A kezeléseknek ezt a formáját már világszerte több ezer terapeuta magas terápiás sikerrel végzik. Minden olyan orvos és természetgyógyász számára- aki nyitott az újra- a SCIO EDUCTOR Mandelay Q9 rendszer nélkülözhetetlen eszközzé válhat a kliensek további mélyreható, sikeres vizsgálatában és harmonizálásában.

Leírás a SCIO Eductor Mandelay Q9 készülékről történetének és fejlődéséről

A Newton-i fizikát Albert Einstein és Stephen Hawkins „nem lineáris kvantumelméletének” színrelépésével gyorsan túlhaladta az idő. Ezután az elektronika alapjait olyan neves feltalálók, mint Volta, Ampere és Ohm ültették át a biológiai tudományba. Különböző tudós körök, mint pl. a Royal Rife, támogatták az elektromos energia és frekvencia új síkon való tanulmányozását, amelyek különböző anyagok elektromos tulajdonságait vizsgálták. Ezek a vizsgálatok végül ahhoz a megállapításhoz vezettek, hogy minden anyag egyedi elektromos frekvenciával, ill. rezgésekkel rendelkezik: tehát minden anyagot minden más anyagtól egyedi, elektromos tulajdonsággal különböztet meg.

Dr. Reinhard Voll az ötvenes években a biorezonancia tudományának úttöröje volt. Vezetése alatt Németországban ezt az elméletet továbbfejlesztették. Voll kutatásaihoz számos egyéb, az emberi test elektromos energiájáról szóló tanulmányt vett át. Már régebbi kutatások is azt igazolják, hogy az anyag egyes tulajdonságai megváltoznak, amint azon különböző erősségű áramot vezettek át. Ugyanúgy, ahogy egy magas frekvencia képes eltörni egy üvegpoharat, speciális frekvenciák rezonáns frekvenciatartományuk növelésével képessé válnak arra, hogy betegségek kórokozóit pusztítsák el. Hasonló módon lehet az emberi test szöveteit támogatni és erősíteni az egészség megtartása céljából. Az alapján, ahogy a sejtek a különböző elektromos frekvenciákra reagálnak, lehet fiziológiás elváltozásokat is időben fel lehet ismerni.

Amint ennek a módszernek a gyógyításban játszott szerepe nyilvánvalóvá vált, formát öltött az orvoslás ezen új útja, és a gyógyító társadalom megosztott lett: néhányan azt gondolták, hogy meg tudják változtatni a világot, mások pedig az új technológiában inkább politikai és gazdasági hasznot láttak.

Azok az orvosok és kutatók, akik az új mozgalom frontvonalában álltak, erőteljes politikai nyomásnak voltak kitéve. Mindennek ellenére ők azonban folytatták a kutatásaikat, és elkezdtek az új bioelektromos módszerrel dolgozni. A továbbiakban már nem lehetett az új orvoslást figyelmen kívül hagyni.

A SCIO EDUCTOR Mandelay Q9 rendszert Prof Bill Nelson a Maitreya Kft-ben, a bioelektromos orvoslás és a biorezonancia kezelés területén végzett 20 éves kutatómunka során, Magyarországon fejlesztette ki. A SCIO EDUCTOR Mandelay Q9 rendszer képes arra, hogy a testben történő változásokat idejekorán felismerje, és azokat azonnal úgy korrigálja, hogy a betegség ki se fejlődhessen. Azok az idők, amikor az orvos csak a tünetek megjelenése után tudott a betegségre reagálni végleg elmúltak.

Leírás a SCIO Eductor Mandelay Q9 miért ezt válasszuk?

A SCIO EDUCTOR Mandelay Q9 rendszer ma világszerte a vezető elemző és terápiás készülék. A készülék méri a kliens elektromos reakcióképességeit, és ezt biológiai reakciós rátaként, ill. a test biológiai reakcióképességként határozza meg. Amikor az emberi testet a Xrroiddal (azaz biológiai sebességgel) teszteljük, akkor megkapjuk a páciens egyes anyagokra vonatkozó egyedi reakcióját.

Tri-vektor energiamezők

trivector

A kliens testében az elektromos potenciálokat, a feszültséget, az áramerőséget és az ellenállást mérjük (feszültség, azaz maga az elektromos áram= áramerősség x ellenállás), és ez alapján kiszámítható matematikai változó kiértékelésre kerül. A terapeuta rengeteg, a harmonizáláshoz és véleményezéshez nélkülözhetetlen információkat kap.

A háromdimenziós vizsgálati rendszer

A feszültség, áramerősség és ellenállás közti viszony lehetővé teszi az egyes vizsgált információk háromdimenziós ábrázolását. Így hologram hatást érünk el, amely lehetővé teszi, hogy a test energetikai rendszerében lévő minden anyagot három dimenzióban ábrázoljunk. Ezer és ezer különböző anyag elektromos potenciáját tárolja és elemzi a rendszer. A háromdimenziós vizsgálati rendszer meghatározza a kliens elektromos stimulálására adott válaszát. Így a kliens energetikai igénye és frekvencia mintája pontosan meghatározható.

Autófókusz terápia

Az autó fókusz technikát szintén Nelson professzor közreműködésével fejlesztették ki. Ennek lényege, hogy mialatt különböző az ember fiziológiájával harmonizáló vagy patológiás frekvenciák hatnak a testre, a SCIO EDUCTOR Mandelay Q9 rendszer erre mutatott reakcióit méri. A biofeedbacken keresztül a gép a terápiás beállításokkal automatikusan szabályozza, így a program minden egyes kliens mindenkori egészségi helyzetéhez egyénileg alkalmazkodik. A test frekvenciamintákra mutatott mindenkori reakciója alapján a SCIO EDUCTOR Mandelay Q9 rendszer a kiválasztott terápiát modósítja. A SCIO EDUCTOR Mandelay Q9 rendszer a kezelések beállításait a terapeuta közbeavatkozása nélkül önállóan fókuszálja.

Kibernetikus összeköttetés

A SCIO EDUCTOR Mandelay Q9 rendszer egyedülálló kibernetikai összeköttetése mérhetővé teszi a biológiai sebességgel folyó reakciók energetikájában mutatkozó eltérések mérését. Ezeket az energetikai kilengéseket a gép automatikusan korrigálja, mikor felismeri a normál értékektől való eltérést.

Méréskapacitás

A SCIO EDUCTOR Mandelay Q9 rendszer egyetlen teszt során több, mint 65 millió bit információt elemez. A terapeuta a kezelés végén tizenhat elektromos paraméter és további negyven mérési információ adatait kapja meg a tesztelt kliensről. Egy a hagyományos módszerekkel dolgozó terapeutánk hónapokra lenne szüksége e hihetetlen mennyiségű adat kielemzéséhez. A SCIO EDUCTOR Mandelay Q9 rendszer 60 év biorezonanciás orvoslás tapasztalatát kínálja Önnek!

Programok és terápiák

A kliens pontos reakciója tehát különböző anyagokon keresztül mérhető, melyek lehetnek vírusok parazitás, baktériumok, homeopátiás szerek, allergének, ezek kombinációi és sok más. Nem tudja eldönteni, hogy kliensének milyen homeopátiás szert javasoljon? Nem gond! Az egyéni tesztrész megmutatja Önnek a megfelelő szubsztanciát és az optimális potenciázást. Hagyja, hogy a SCIO EDUCTOR Mandelay Q9 rendszer döntse el, melyik szerre van szüksége kliensének. Ez különösen nagy előnye a rendszernek, mivel mindenkinek elérhető igényei vannak.

Leírás a SCIO Eductor Mandelay Q9 készülékről és a legfontosabb programjairól

 

Elektor akupunktúra meridián program:

 

jól ismert rendszer, amely az akupunktúrás pontok és meridiánok frekvenciáját harmonizálja. Rife vagy audio frekvencia rendszer: Olyan rendszer, amely a kliens (szerveinek és szervrendszereinek) polaritást automatikusan stimulálja és harmonizálja.

Trivektor:

Ez az egyedülálló rendszer automatikusan kiszűri a saját testi frekvenciákat miközben méri a pontos tri vektor mezőt és ez által hozzájárul a lehető legnagyobb fokú egészségmegtartáshoz és egészségjavuláshoz.

Szín, zene terápia:

Megállapítja a kliens számára legoptimálisabb színt vagy zenét és azt számára a frekvenciaterápián keresztül alkalmazza.

Scalar terápia:

Ez a program a hormonális endokrin rendszert és csakrákat kezeli.

Homeopátiás aktiválás:

Több, mint 3000 homeopátiás szer és kristály, virágeszencia rezgése áll rendelkezésre, amelyet egyedileg alkalmazhat kliensénél.

Energetikai gerincelemzés:

Egyes csigolyák vagy gerincszakaszok energetikai zavarait szervi és pszichoszomatikus szinten is kiértékeli.

További programok:

  • Legkülönbözőbb NLP alkalmazások,
  • fájdalomterápiák,
  • fog és állkapocselemzés,
  • agyhullám elemzés,
  • bioritmus és miazmaelemzés,
  • különböző méregtelenítések,
  • szervelemzés,
  • wellness,
  • táplálkozási diagram és sok egyéb más.

A Rizikó profil

A rizikó profil (azaz kockázati sajátosságok) a tesztelés után megmutatja a kezelendő zavarok: 40 kockázatot jelez ki érték szerint. A legmagasabb érték mutatja a jelenleg legmagasabb tényezőt.

A „virtuális orvos”

Ez az opció lehetővé teszi a terapeutának a lehetséges veszélyforrások pontos elemzését. Itt kapcsolódik össze a rizikó profilban jelzett zavar az étkezési sajátosság, energetikai sötétmező elemzés, gerincoszlop elemzés, speciális méregtelenítő kezelések és az esetleg pszichés terhelés közt. Ez professzionális eszköz ahhoz, hogy a kliens adott pillanatban levő, pontos egészségi állapotát felmérhesse!

Az allergia teszt képernyő

Az allergia teszt képernyő (majdnem 300 allergén tesztelésén keresztül) a kliens reakcióját mutatja különböző allergénekre, a környezeti allergénektől az élelmiszer allergénekig. A fölérendelt allergiacsoportok a zöld mezőben láthatók. A kliens reakcióit számok jelzik. Minél több piros számot lát a terapeuta, annál veszélyeztetettebb a kliens egészsége. Minden allergént, melyre a kliens reagált, a gép még egyszer tesztel, azért, hogy az eredmények visszaigazolást nyerjenek.

Táplálkozáselemzés

Ez a képernyő megmutatja a kliens vitaminnal, ásványi anyagokkal, enzimekkel és aminosavakkal kapcsolatos állapotát. Az esetleg hiányokat vagy toxikus terhelést kijelzi és azok aztán specifikusan kezelhetők.

Állkapocs és fogkezelés (Biológiai fogászat)

A program az állkapocs, a fogak és fogsor, ill. a hozzájuk tartozó meridiánok zavarait mutatja meg. Teszteli a fogászati anyagokat és gócpontokat, valamint az ezekkel kapcsolatos egyéb problémás szerveket. A nagyfokú reakció jelzés még nem feltétlenül a fogszuvasodását jelenti, hanem ezen a részen az energiaáramlásnak és esetleg egy egész hozzátartozó szervrendszernek a zavarát, mely a SCIO EDUCTOR Q9 rendszerrel már profilaktikusan harmonizálható!

SCIO, Eductor, Mandelay Q9 készülék vásárlás.