+36305546908

Biofeedbackről

SCIO, Eductor, Mandelay Q9 biofeedback készülékek működési elmélete.

Biorezonancia:

Biofizikai és bioinformatikai módszerek az egészség szolgálatában.

Évezredekkel ezelőtt a védikus bölcsek lerakták a mai biofizikai orvoslás alapjait.

Leírták, hogy minden sejtnek, szervnek, személynek, növénynek, állatnak, kristálynak úgynevezett aurája, fény udvara van, s ez a fény udvar összeköttetésben van a Föld és a Végtelem Univerzum hasonló megnyilvánulásaival.

Ezek a finom formációk állandó oda-vissza kölcsönhatásban vannak egymással, s mint a lánc szem legkisebb része, mindig az ember. Azon belül a szervrendszerek, szervek, szövetek, s végül a sejt működésében áll be a zavar.

Természetesen a működési zavar sem visszafordíthatatlan, hanem összefüggésben a sejtszintű morfológiai és funkcionális formákkal a vissza fordíthatóság és a visszafordíthatatlanság állandóan változik.

Amit tegnap gyógyíthatatlannak hittünk, arról a tudomány ma már egészen másként vélekedik.

Óráról-órára fejlődik a megismerés, s ezeknek a felfedezéseknek a filozófiai gyökereit megtalálhatjuk a már említett védikus, az ókori görög, egyiptomi, kínai, tibeti bölcseleti forrásokban.

Minden kornak megvan a maga tudomány történeti paradigmája, s ennek tükrében jelenik meg az orvosi diagnózis és az ahhoz kötött terápia is.

Biorezonancia a mai világban:

A mai kor a számítógép, a mikro világ, az informatika százada, s ennek értelmében az egészségtudomány is ebben a miliőben halad. A mai kor szellemiségében, a molekuláris biológia, a sejten belüli életformák, a genetikai kódok egyre alaposabb megismerése és a biofizika kapcsolódása olyan elemi erővel tör utat, hogy lassan a gyógyítás a kémiai formákból szinte észrevétlenül, de egyre intenzívebben át konvertálódik az elemi részecskék biofizikai informatikai és terápiás rendszerébe.

A sejtek saját fiziológiás és patológiás jeleinek egyre alaposabb ismerete, a mentális és energetikai formációk regresszív és progresszív formáinak is biofizikai megjelenítési módjai, ma már a hétköznapi gyakorlatban is megtalálhatóak.

A modern számítógépes programok informatikai alap tárházában a különféle filozófiai irányzatoknak megfelelő modulok ugyanúgy megtalálhatóak, mint a lélektan és az európainak mondott orvostudomány valamennyi formája is.

Nem csak az alap funkcionális és patológiás alap jelek széles tárházát találjuk meg a rendszerekben, hanem minden olyan Természet adta ásványi, növényi, állati és egyéb formából származó korrekciós faktor elemi jeleit is, amelyek materiális, energetikai és informatikai szinteken képesek hatni a téridő bármely síkjában.

A technika hatalmas lépésekkel fejlődik. Elég, ha arra gondolunk, hogy a mobiltelefonon látjuk akivel beszélünk, térkép helyett már műholdak irányítják célhoz az autókat és a benzin üzemű motorokat felváltják a hibrid üzeműek. Az hogy ma már magunk tudjuk otthon a vércukorszintet megmérni, szintén elképzelhetetlen volt még jó pár éve, pedig ma már bevásárlóközpontban is kapható ez az eszköz.

Az egészségügy is változik.

Miként fejlődik a biorezonancia:

A technika fejlődésével megjelentek a biorezonanciás egészségközpontok, ahol olyan számítógép vezérelte módszereket alkalmaznak, amelyek a bioinformatika és a biofizika tudományág legújabb eredményei. A világ számos országában megjelenő módszer, nemcsak fogadni képes a szervezet jeleit (pl. EKG, EEG), hanem már vissza is tudja juttatni a megfelelő jeleket a szervezetbe.

Gyakorlatilag már képes kommunikálni, párbeszédet folytatni a szervezettel, a sejteket helyes működésre késztetni. A kiemelkedő eredményeket orvosi szakvélemények, győztes olimpiai csapatok, és több tízezer kezelt személy ismeri, e modern módszert a Világegészségügyi Szervezet (WHO) integratív medicinaként javasolja.

Hogyan működik a biorezonancia?

A betegségek a sejtekben, a molekuláris változások következtében jönnek létre. A szervezetben először itt tapasztalhatók az elváltozások, majd a lappangási idő elteltével akár hónapokkal később jelentkeznek a tünetek. Hasonló a folyamat, mint amikor a tengeren a hajó kormányt ugyan egyenesen tartjuk, mégis az áramlatok elsodornak, szükség van időnként világítótornyokra vagy térképre és iránytűre, hogy a helyes irányhoz korrigálni tudjunk. A rendszer egy ilyen módszer, iránytű a szervezet számára. A többmilliárd sejt kapcsolata már mérhető, számítógépes értékek mutatják a belső működésünket, a megfelelőeket és az eltéréseket. A szervezetből érkező komplex jeleket a rendszer fogadja, az eltéréseket a számítógép felismeri, majd az adottságoknak megfelelő egészséges jeleket visszajuttatja a szervezet számára. A módszer egyedülálló, mert a személy saját, belső (endogén) jeleit alkalmazza, és figyeli a változásokat is, így csak optimális mértéken befolyásolja a belső folyamatokat, mellékhatásokat pedig nem vált ki.

Az első igazán jól működő rendszert Morell és Rascher fejlesztette ki, ennek a neve MO-RA rendszer. Az elmúlt évtizedekben közel 100 féle filozófiájában lényegileg azonos, de működési mechanizmusában jelentős eltérést nem mutató rendszer látott napvilágot.

Majd megérkezett a SCIO biorezonancia

A sok rendszer közül kiemelkedik a SCIO rendszer, amely az embert és az Univerzumot, a teret és az időt, a lelket és az energia rendszert, a fizikai testet, az ősi filozófiákat és a mai korok orvoslását, mint alap informatikai tárházat tartalmazza.

Képes több dimenziós képi megjelenítésre, s mind a páciensnek, mind a terapeutának képes az öngyógyítás számos formája közül, az optimumra való utat bemutatni, szükség szerint kezelni, s az úgynevezett back-feedback rendszerben folyamatosan: hatás, következmény, kontroll, hatás, következmény, kontroll lánc alakjában, a folyamatokat szelíden jó irányba terelni. A SCIO-val eredményesen és teljesen biztonságosan lehet kezeléseket folyatni!

A kizárólagosan alkalmazott rendszer egyedülállóan, akár terhesség időszakában, illetve csecsemőknek gyermekterápiaként alkalmazható. Hatékony krónikus betegségeknél, halmozott gyógyszerszedésnél vagy gyógyszerérzékenységnél, de wellness és regeneráló kezelésekre is megfelelő. A kúrák minden esetben célirányosak a beépített biofeedback rendszer miatt nem lehetséges a túl- vagy alulkezelés, a kedvező változások akár már a 3-4. alkalom után érezhetőek lesznek. A terápiák kb. 1 órát vesznek igénybe, melyben benne foglaltatik a szervezet sejtszintű állapotfelmérése, majd az adott problémák kezelése is.

Több, mondhatni már népbetegségre nyújt gyors, gyógyszertől és vegyszertől mentes a normál medicina mellett kiegészítő megoldást pl, amelyek első sorban a krónikus degeneratív betegségek kategóriájába tartoznak. A biorezonancia mint technológia a kutatások és publikációk alapján segíthet az orvos együttműködése melett.

A teljesség igénye nélkül:

 • -vegetatív idegrendszer szimpatikus-paraszimpatikus egyensúlyának felborulása
 • -krónikus fáradság szindróma
 • -szervezeti szintű oxigén hiány
 • -sejtszintű oxigén és ATP hiány
 • -mikrobiológiai egyensúly vesztés
 • -szabadgyökök felszaporodása, redox egyensúly felborulása
 • -sav-lúg egyensúly vesztés
 • -ionháztartás, ozmótikus háztartás, tónus háztartás felborulása
 • -sejtszintű krónikus mikromérgezés kialakulása
 • -vörösvértestek pénztekercs állapotának kialakulása
 • -sejtek egymás közti kommunikációjának sérülése, s mindezek konkrét betegség formájában történő megjelenése

A teljesség igénye nélkül:

Emésztőszervi, mozgásszervi, bőrgyógyászati, tüdő és allergológiai, szív és keringési, vese és kiválasztó, érzékszervi, máj epehólyag, hasnyálmirigy működési, szaporodásbiológiai, s számtalan egyéb heveny és krónikus, gyulladásos és elfajulásos betegség konkrét formája.

 • – sorolhatnám tovább, hiszen nagyon sok betegségtípusra nyújt kiegészítő megoldást A kezelések a szervezet öngyógyító folyamatait serkentik, ezért mellékhatásoktól mentesek.

E komplementer medicina a biofizika és informatika eredménye, így akkor is képes hatni, ha nem hisz benne. Ismerje meg a XXI. század modern gyógyszer- és vegyszerektől mentes módszereket.

A Természetgyógyászatban új korszak kezdődött.