Használt SCIO előnyök lehetnek:

  • olcsóbb, mint az új
  • már biztosan kipróbált és működik
  • van hozzá szoftver-ez itt kicsit olyan, mint ha az újhoz nem lenne
  • és még lehetne sorolni pár előnynek hitt dolgot, amiből talán az ár lehet az, ami ha minden rendben van, előny lehet -ennek itt se füle se farka, a legtöbb előnynek hitt dolog közül valójában az árkülönbség lehet meghatározó a használt készülék vásárlása mellett 

Használt SCIO hátrányailehetnek:

  • nem eredetei a SCIO készülék
  • lopott a SCIO készülék
  • nem működik a SCIO készülék
  • nincs hozzá hivatalos szoftver, csak valami feltört régi verzió
  • új elektróda szettet kell venni,  mert a meglévő már több éves
  • laptop kérdés: van egy régi vagy 20 éves laptop hasonlóan régi szoftverrel

Miért is vesszük sorra egy használt SCIO vásárlásánál felmerülő problémákat?

Sajnos, mint minden piacon itt is sok a „nem minden arany ami fénylik” tipikus esete.Sajnos helyett. Lehangoló módon ezen az egészséget támogató piacon is nagyon sok olyan szereplő van, aki tudva vagy tudatlanul nem azt akarja nekünk eladni,  amit mi venni szeretnénk és azzal másokon vagy családunkon/magunkon segíteni próbálnánk.

Ebben a cikkeben inkább hasznos tanácsokat szeretnék adni használt SCIO vásárlás esetén mire is kellene figyelni és mikor meneküljünk az eladótól.

Talán az egyik legfontosabb jel,amire figyelni kell, amikor az eladó egy nagyon öreg készüléket, egy nagyon öreg számítógéppel szeretne eladni és esküszik, hogy az a legjobb program verzió. (Majdnem minden évben érkezik frissítés a programokhoz).

Arra is figyeljünk, hogy a készülék ne legyen fizikailag viseltes állapotban, mert az sokat elárul a felhasználási szokásokról. Ez nem jelenti, hogy nem működik, de van benne nagyon sok olyan alkatrész, ami leszakadhat vagy a készülék beázásán keresztül korrodálhat. Ezek a megállapítások vonatkoznak a készülék működéséhez elengedhetetlen elektródákra is. Azt tudni kell, hogy egy elektróda élettartalma kb 2 év úgy is, ha fiókban van tartva. Mivel az elektródák anyaga egy speciális gumi kompozit, ami kiszárad és elveszti a vezető képességét.

Használt SCIO esetén intő jel, ha történet van a készülék vásárlásához, hogy kitől, mikor és milyen jó üzlet keretében vásárolta az eladó a SCIO-t. Persze vannak valós dolgok is, de amikor a feltalálóezt itt nem is ertem, ezt át kell fogalmazni bárkiéhez köthető ez a vásárlás akkor szinte 100%, hogy problémás a készülék. Vagy a ne aggódj van kapcsolatom a gyártónál.Itt is picit legyen gördülékenyebb a felsorolás megfogalmazása az intő jeleknél. 

Ezekkel azért kell vigyázni, mert ha minden rendben van, akkor a gyártóhoz nem kell semmi bennfentes kapcsolat, mert válaszolni fognak és persze segíteni, bármi legyen is a probléma a SCIO készülékkel. Mindemellett ha valami baj van, akkor az is hamar ki fog derülni.

Beszélnünk kell egy másik fontos dologról! Mégpedig arról, hogy a készülék rendelkezik-e orvosi ezt így kell írni, hogy orvosi minősítés, nem pedig orvostechnikai eszköz minősítés minősítéssel? Ez nem azért fontos, mert csak orvos használhatja. (lásd lázmérő, vérnyomásmérő, stb) hanem mert a készülék és a szoftver bizonyítottan nem okoz kárt senkiben, aki használja és emellett még bizonyítottan pozitív/ hasznos hatásai is lehetnek. Tehát példának okául Azonban egy hamisított készülék nagy problémákat is okozhat. tud okozni.

Itt merül fel egy nagyon fontos tisztázandó kérdés: Honnan tudhatjuk biztosan, hogy van-e ilyen papírja a készüléknek?

A fentebb felsorolt problémákra egy nagyon gyors és hatékony módszert mondok, amivel szinte órákon belül ki lehet deríteni, hogy az adott készüléket meg szabad-e vásárolni vagy sem. Ami fontos, hogy ez igazaz új es használt készülékekre egyaránt. Az európai unió területén CSAK a Mandelay Kft nek van orvostechnikai engedélye a SCIO készülékekre. Így ha írtok egy emailt azinfo@scio-eductor.comemail címre, akkor a SCIO gyártója (Mandelay Kft) vissza tudja nektek igazolni a készülék teljes történetét. Ehhez csak a SCIO alján vagy hátlapján található SX kezdetű 10 db számból álló sort kell elküldeni emailban. Ha minden tiszta,  akkor van egy jó vételed, ha nem akkor megmenekültél egy drága buktától!Ezt valahogy mashogy fogalmazd meg, olyan lealacsonyító h drága bukta

Remélem hasznos volt a használt SCIO vásárlást segítő információ kupac.

Használt SCIO árak: Klikk ide

SCIO gyártó hivatalos oldal (angol): Klikk ide

Keressetek bizalommal

Császi András

+36305546908