SCIO Vásárlás fontos tudnivalók!

Nagyon sok ember keresi a tökéletes kiegészítőt a rendelőjébe és ezek a kiegészítők sok esetben biorezonanciás/biofeedback készülékekben képződik le. Ilyenkor kerül képbe a SCIO vásárlása.

Ha tervezel SCIO típusú készülék vásárlását, fontos, hogy alapos kutatást végezz és vegyél figyelembe olyan forrásokat, amelyek megbízható tudományos adatokat és felülvizsgálatokat nyújtanak a SCIO gyártójával kapcsolatban. Az ilyen típusú termékek esetében különféle jogszabályok és engedélyek is létezhetnek a különböző országokban, így győződj meg arról, hogy a kiválasztott készülék megfelel az adott régió előírásainak és szabályozásainak. Magyarország tekintetében csak a Mandelay Kft rendelkezik ilyen engedélyekkel minden más gyártó megtévesztően állítja ezt. (egy készülék esetén csak egy engedély létezik, különben nagyon nehéz lenne megkülönböztetni kinek a készülékek csinálta a galibát) Ne dőlje mindenféle állításnak!

SCIO vásárlás elött:

Ha konkrét információkat szeretnél a SCIO biorezonanciás készülékről, keresd meg a hivatalos gyártói oldalt, olvass felhasználói véleményeket, és győződj meg róla, hogy a készülék megfelel az elvárásaidnak és az egészségügyi követelményeknek. Ez ezért is lehet fontos egy SCIO vásárlás esetében mert ha később derül ki, hogy valami nincs rendben akkor más nincs hova fordulni. 

SCIO vásárlás elött nézd meg az engedélyeket:

Beszélnünk kell egy másik fontos dologról! Mégpedig arról, hogy a készülék rendelkezik-e orvosi ezt így kell írni, hogy orvosi minősítés, nem pedig orvostechnikai eszköz minősítés minősítéssel? Ez nem azért fontos, mert csak orvos használhatja. (lásd lázmérő, vérnyomásmérő stb.) hanem mert a készülék és a szoftver bizonyítottan nem okoz kárt senkiben, aki használja és emellett még bizonyítottan pozitív/ hasznos hatásai is lehetnek. Tehát példának okául Azonban egy hamisított készülék nagy problémákat is okozhat. tud okozni.

Itt merül fel egy nagyon fontos tisztázandó kérdés: Honnan tudhatjuk biztosan, hogy van-e ilyen papírja a SCIO készüléknek?

A fentebb felsorolt problémákra egy nagyon gyors és hatékony módszert mondok, amivel szinte órákon belül ki lehet deríteni, hogy az adott készüléket meg szabad-e vásárolni vagy sem SCIO készüléket. Ami fontos, hogy ez igazaz új es használt SCIO készülékekre egyaránt is. Az európai unió területén CSAK a Mandelay Kft nek van orvostechnikai engedélye a SCIO készülékekre. Így, ha írtok egy emailt az info@scio-eductor.comemail címre, akkor a SCIO gyártója (Mandelay Kft) vissza tudja nektek igazolni a készülék teljes történetét. Ehhez csak a SCIO alján vagy hátlapján található SX kezdetű 10 db számból álló sort kell elküldeni emailben. Ha minden tiszta, akkor van egy jó vételed, ha nem akkor megmenekültél egy drága buktától! Ezt valahogy máshogy fogalmazd meg, olyan lealacsonyító h drága bukta

Remélem hasznos volt a használt SCIO vásárlást segítő információ kupac. A cikk nem elriasztó jelleggel íródott, hanem inkább figyelemfelkeltés céljából. Nagyon sok olyan ügyféllel találkozom, akik csak később realizálják, hogy baj van és már nincs mit tenni.

Fontos, hogy SCIO vásárlás elött jól járd körbe a piacot gyűjtsd információt és csak utána vásárolj SCIO készüléket.

Nem minden arany, ami fénylik!

SCIO vásárlás árak: Klikk ide

SCIO gyártó hivatalos oldal (angol): Klikk ide

Keressetek bizalommal

Császi András

+36305546908