+36305546908

QUANTUM BIOFEEDBACK Világ Konferencia 2015
2015 október 8-10 között
Kedves Quantum Biofeedback család,
Rengeteg változás történt az elmúlt két évben. SCIO és EDUCTOR készülék gyártójaként megszeretnénk osztani ezeket a változásokat Veletek is. Nagy örömünkre szolgál, hogy idén is megrendezésre kerül a világkonferencia.
Mik a változások:
– az Új 2015-ös EDUCTOR készülék.
– megkaptuk a CE engedélyt az EDUCTOR készülékhez.
– egy új általunk kifejlesztett kiegészítő a Cyber magnetic Chair bemutatása, amely az EDUCTOR-ral használva erősebbé és hatékonyabbá teszi a felhasználást.
Nagyon sok hasznos új információ hangzik majd el a konferencián és az oktatásokon az eddig megszokott és kedvelt előadóktól. Reméljük mozgalmas és egyben felrázó Bio feedback élményben lesz részetek.
Ebben az évben a konferencia a Margit szigeten kerül megrendezésre, ami igazán megfelelő hely ehhez a neves eseményhez.
Szükség esetén a szállodában kedvezményesen foglalható egyágyas szoba 80 euró ért, kétágyas szoba 90 euróért, amiben a reggeli a SPA, WIFI, WELLNESS, FITNESS. Az árak 2015.09.01 elsejéig élnek.
A következő előadók teszik még hasznosabbá a konferenciát: Desiré Dubounet, Dr. Igor Cetojevic, Thomas Aksnes, Dr. Violetta Anninou, Bala Lodhia, Jacqueline Jacques and Penny Fox.
Reméljük még más nevek is csatlakoznak!
Magyar állampolgárok részére kedvezményes árakat kérdezzétek a lentebb megadott elérhetőségen!
A részvételi díj tartalmazza az üdvözlő vacsorát, az ebédet és a kávészünetet 3 napig, és persze egy meglepetés csomagot.
Ingyenes technikai segítség a konferencia időtartama alatt, és még sok más, amit most ingyen érhetek el, ha részt vesztek a konferencián.

Lehetőség van a régebbi konferencia DVD-k megvásárolására is, ezt kérjük, jelezzétek előre az edit@qxsubspace.com címre, hogy a konferenciára elkészüljenek a kért anyagok.
Lesz tombola is:
– A harmadik díj egy ingyenes regisztráció a következő évben rendezett konferenciára
– A második díj egy kézláb és egy fej elektróda szett, ez lehet SCIO-hoz vagy EDUCTOR-hoz való, a nyertes dönti, el melyiket szeretné
– Az első díj egy Cyber Magnetic Chair
A konferencia egy Vacsorával összekötött fogadással indul 2015.10.07. én!

További információ az alábbi weboldalon található, az előadások témájáról.

www.qxconference.com