+36305546908

Szervezetünk 73-77 billió sejtet tartalmaz, amelyek mindegyikében átlagosan 7000 kémiai reakció zajlik másodpercenként. Az anyagcsere folyamatok ilyen fokú komplexitása magas szintű szervezettséget igényel. A belső kommunikációs útvonalak és jelátviteli folyamatok vizsgálatával az elektromágneses biokommunikáció kutatói foglalkoznak. A bioinformatika megközelíthető a belső jelek pontos megfeleltetésével, így ki kellett fejleszteni egy olyan készüléket, amely a szervezet meghatározott alrendszerének biológiai ablakára (jelátviteli csatorna) pontosan beállítható. Ahhoz, hogy rezonanciába kerüljünk a szervezet dekompenzált részével (amit mi betegségnek hívunk), speciális elektortechnológiára van szükségünk. Ennek a technológiának a fejlesztésén sokat dolgoztak a kutatók az elmúlt évtizedben.

Közel százféle, egymáshoz nagyon hasonló rendszer látott napvilágot. A sok rendszer közül kiemelkedik a SCIO, amely az embert és az univerzumot, a teret és az időt, a lelket és az energiarendszert, a fizikai testet, az ősi filozófiákat és a mai kor orvoslását, mint alap informatikai tárházát tartalmazza. A betegségek / így a nikotinfüggőség is / a sejtekben, a molekuláris változások következtében jön létre. A szervezetben először itt tapasztalhatók az elváltozások. Hasonló a folyamat, mint amikor a tengeren a hajókormányt ugyan egyenesen tartjuk, mégis az áramlatok elsodornak, ezért szükség van időnként a világítótornyokra vagy térképre és iránytűre, hogy a helyes irányhoz korrigálni tudjuk. A rendszer egy ilyen módszer: iránytű a szervezet számára. A több milliárd sejt kapcsolata már mérhető, számítógépes értékek mutatják belső működésünket, a megfelelőket és az eltéréseket. A szervezetből érkező komplex jeleket a rendszer fogadja, az eltéréseket a számítógép felismeri, majd az adottságoknak megfelelő egészséges jeleket visszajuttatja a szervezetbe. A módszer egyedülálló, mert a személy saját, belső / endogén / jeleit alkalmazza, és figyeli a változásokat is, így optimális mértékben befolyásolja a belső folyamatokat, mellékhatásokat pedig nem vált ki. A rendszer egyedülálló módon akár a terhesség időszakában is alkalmazható. Nem kizárt a pacemakerrel rendelkező, az epilepsziás vagy a skrizofén páciensek ellátása sem. A kezelések minden esetben célirányosak, és nem lehetséges túl- vagy alulkezelés.


1.Van-e a kezeléseknek káros mellékhatásuk? Közvetlen mellékhatás nincs! Ennek magyarázata, hogy az ingerküszöb alatti és feletti tartományokra nem reagál a szervezet.  Amire figyelni kell:
– a kezelés időtartama és – a kezelés gyakorisága.

2.Lehet-e a kezelés mellett gyógyszert szedni? Természetesen igen, ne hagyja azonnal abba! Ilyenkor gyakrabban kell a kezelőorvoshoz fordulni, hogy kontrollálják a hatást, vagyis amennyiben lehetséges csökkenteni lehessen (esetleg elhagyni) a gyógyszer adagot. Nincs kereszthatás, mivel a készülékek biofizikai szinten hatásosak, míg a gyógyszerek biokémiai szinten. A készülékek non invanzívak, azaz, csak felkínálják a megfelelő bioinformációt, hogy a szervezet behozhassa informatikai lemaradását.

3.Szükséges-e valamilyen kivizsgálás a készülék használata előtt? – nem, bárki használhatja.

4. Félig elszívott cigarettát vinni kell?
– nem, ez a készülék nem igényli, de ha gondolja, szívesen beiktatjuk a készülék érzékelésébe.

5. Előtte el kell szívni egy szál cigit?
– ezt egy dohányosnak mondani sem kell, mert mikor jön a kezelésre úgyis elszívja az utolsó cigijét. A kötöttség annyi, hogy ezt 2 órával a kezelés előtt tegye.

6. Ez az eljárás megegyezik a rézlapossal és fejre tett elektródással?
– az alapelv, mint biofizikai eljárás igen.


Hasznos tanácsok:
1. A kezelés nyomán intenzíven felszabaduló nikotin és megannyi kémiai reakció lerakódott méreganyagai a kiválasztó szervek segítségével elsősorban a veséken keresztül távoznak a szervezetből. Emiatt kérjük igyon félóránként egy-egy pohár folyadékot, amivel segíti a szervezet méregtelenítő munkáját! Ez a folyadék lehet víz szénsavmentes ásványvíz, igazi gyümölcstea, saját készítésű gyümölcslé, méregtelenítő gyógytea stb., ízlés szerint a hangsúly a folytonosságon van. Az első 24 órában a folyadékbevitelt 3-4 literre kell emelni, majd az utána következő 3 napon 2,5 – 3 litert kell fogyasztani.

2. Ha rágyújtási kényszere van, azonnal igyon! Oldja meg azt a lelki problémát ami miatt a sóvárgást érzi. Beszélje ki magából valakinek a stresszt, a gondot.

3.Ébredéskor először folyadékot vegyen magához, majd végezze el a légző gyakorlatot. Pusztán a belégzés, illetve a kilégzés időtartamának szabályozásával képesek vagyunk megnyugtatni vagy élénkíteni magunkat. Nyugtatás: belégzés kb. 5 másodpercig, ne tartsunk légzésszünetet hanem azonnal lassan lélegezzük ki a levegőt kb. 10-15 másodperc alatt. Serkentés: 15-ig számolva lassan lélegezzünk be, 10-ig tartsuk vissza a levegőt, majd 5-ig számolva lélegezzünk ki. 

A leszokás fő előnyei:
8 óra múlva: A vér nikotin és szénmonoxid szintje a felére csökken. 24 óra múlva: A szervezetből kiürül a szénmonoxid, tisztul a tüdő. 2 nap múlva: A szervezetből kiürül a nikotin, javul a szagok, ízek érzékelése. 3 nap múlva: Könnyebbé válik a légzés, ellazulnak a tüdőhörgők. 2-12 hét múlva: Jelentősen javul a keringés. múlva: 1 év múlva: Annyi pénzt sikerül megtakarítani, hogy kénytelen elmenni nyaralni!!!

A visszaszokás veszélyei:
Túlzott magabiztosság vagy kíváncsiság. Kevés folyadékbevitel. A munkahely és környezet hatásai. Stresszes helyzetek. Félelem a súlygyarapodástól. A kezelés időtartalma 20-25 perc, de bő fél órát kérnénk rászánni, hogy minden felvilágosítást megadhassunk és a felmerülő kérdéseket megbeszélhessük.
Hívja bizalommal parnerünket és leszoktatjuk a dohányzásról! A kezelés ára 6000Ft/alkalom
+36-30-3934631